Дуже часто реформи, які впроваджуються, піддаються критиці.
Це, на мою думку, відбувається через брак інформованості та розуміння необхідності змін. Щоб запобігти цьому, протягом І семестру адміністрацією закладу було прийнято рішення провести апробацію основних блюд. Працівники харчоблоку поступово вводили у меню школярів та вихованців дошкільного підрозділу страви із нового 4-тижневого меню, створеного за новими вимогами до харчових продуктів та готових блюд, рекомендоване Всесвітньою організацією охорони здоров'я.
Ми пересвідчились, що нове меню, у своїй більшості, подобається дітям, а те, що не сприймається, адаптували під вподобання наших вихованців.
Саме тому, уникнувши проблеми різкого переходу до оновленого меню, сьогодні бачимо радісні обличчя дітей та порожні тарілки.
Це і є показник того, що все робимо правильно.