ОНЗ – Путрівський НВК радо зустрічає гостей

І знову ОНЗ - Путрівський НВК радо зустрічає гостей! Для нас велика честь приймати гостей з усіх куточків України і не тільки. Сьогодні 30 листопада 2018 року до Путрівки завітала делегація освітян Лубенського району Полтавської області. Основна мета візиту - ознайомитися з реалізацією пілотного проекту Нова українська школа саме нашого закладу. Гостей гостинно зустріла адміністрація закладу. З вітальним словом до колег звернулася директор школи - Битько Леся Сергіївна.
Під час знайомства з виховним комплексом представники делегації відвідали нещодавно відкритий інклюзивно-ресурсний центр для дітей з особливими потребами Васильківського району.
Були присутніми на заняттях в пілотних класах, а саме :
1-Б - на уроці англійської мови гостям було представлено, як за допомогою гри можна вивчити нові слова;
1-А - нова навчальна дисципліна «Інтегрований курс», який відповідає певній темі тижня;
1-і та 2-А – отримують знання за програмою «Інтелект України» - ознайомилися з технологією проведення Кейс-уроків;
3-В – навчаються за програмою «Розумники»; а також 2-Б і 2-В, які в минулому році першими апробовували НУШ.
Гості не соромилися і активно розпитували про все, що викликало інтерес.
Наша школа постійно рухається вперед - змінюється, вдосконалюється, оновлюється. З гордістю і великим задоволенням демонструємо наш сучасний освітній простір – креативний лінгафонний кабінет для вивчення іноземних мов, сучасна комфортна учительська, тренажерний зал, полички БУККРОССИНГУ, модернізована СТЕМ-лабораторія, комп’ютерний клас для початкової школи.
Після ознайомчої частини навчальної екскурсії гостей запросили до актової зали, де відбулася презентація предметного забезпечення та навчальних методичних посібників для НУШ видавництва «ЛІТЕРА».
І останній етап зустрічі – підведення підсумків навчальної екскурсії та обмін враженнями, досвідом освітян.