Робота відкритих коуч-сесій серпневого форуму освітян

23 серпня 2018 року Путрівський НВК став однією з локацій, де проходила робота відкритих коуч-сесій серпневого форуму освітян Київської області. Темою форуму стало реформування системи освіти регіону (висока якість, інтеграція в світовий простір, децентралізація – регіональні пріоритети).
Оскільки, як відомо, сьогодні в нашій країні проходять урочистості, присвячені Дню Державного Прапора України, захід розпочався з вшанування та урочистого підняття нашого Державного Прапора.
Після цього відбулось відкриття форуму, де в он-лайн трансляції з вітальним словом до учасників звернулись О.Л. Горган, В.А. Кучер, А.С. Даниленко, О.П. Ситніков, А.Д. Цикалюк, В.Б. Рогова та В.І. Одинець.
У відкритій коуч-студії «Опорний заклад освіти» гості нашого навчального закладу обговорювали релятивне управління ефективною освітньою системою, формування нового освітнього середовища в умовах Нової української школи та особливості організації освітнього процесу в закладах освіти за новими програмами і підручниками.
Сподіваємось, обмін досвідом сприятиме подальшому розвитку освіти Київської області.